VILKA ÄR VI?

Två bröder och ett växande problem

Kära företagare, 

Välkommen. 

Vi består av två bröder Erik(vänster) & Henrik(höger) Andersson, grundare och ägare av Hope Media Solutions. 

Men låt oss skippa skitsnacket. 

Du besöker inte den här hemsidan för att veta vilka vi är eller vad vi har för vision. Du är här för att du vill ta Ditt företag till nästa nivå. 

Om Du av någon anledning ändå skulle vara mer intresserad av oss så får du så klart läsa det här…

För att göra en lång historia kort… 

Vi startade Hope Media Solutions för 1,5 år sedan i vårt gamla pojkrum med en dröm om att kunna bli framgångsrika, det kan väl inte vara så svårt, eller? Var det så enkelt som vi trodde? Nja inte riktigt… vi trodde seriöst att en truckförare och en nybliven student kunde bli “the top of the line” marknadsförare över en natt, när de flesta spenderar årtionden. Men ack så fel vi hade, många nej och “misslykanden” senare insåg vi att marknaden var inte ute efter ännu en digital marknadsföringsbyrå som bara lovar, lovar och lovar men sällan lever upp till det. Vad gjorde vi för fel tänkte vi? 

Det var då vi kom över “The larger market formula”. Istället för att konkurrera om den lilla, lilla del av marknaden som ALLA andra bryr sig om (3%), insåg vi att vi måste börja se på marknadsföring på samma sätt som att förtjäna förtroende, bygga relationer och senare konvertera det till sälj. På så vis kan vi hjälpa våra kunder att nå den STORA andelen av marknaden som ingen tycks bry sig om, alltså 97%. 

Så vad väntar Du på? Boka din KOSTNADSFRIA Analys idag och ta reda på HUR Du ska gå tillväga för att springa ifrån ALLA Dina konkurrenter. Klicka på knappen NU!